285
Pris:
305.00
Førpris: 349.00
ISBN:
9788282650588
Status:
5
ISBN: 9788282650588
Utgivelsesår: 2013
Status: I salg
Sideantall: 221
Innbinding: ib

FRAGMENT FRÅ FORTIDA

Middelalderkulturen er bokstavelig talt overlevert oss i fragmenter, slik som enkeltstående kunstgjenstander, manuskriptfragmenter eller andre bygningsdeler. Bildet vi har av middelalderen er dannet av forskere som tolker dette materialet. I denne boken blir leseren kjent med viktige deler av kulturhistorien og får se hvordan forskere bygger opp et sammenhengende bilde av denne historiske perioden.
Middelalderkulturen er bokstavelig talt overlevert oss i fragmenter, slik som enkeltstående kunstgjenstander, manuskriptfragmenter eller andre bygningsdeler. Bildet vi har av middelalderen er dannet av forskere som tolker dette materialet. I denne boken blir leseren kjent med viktige deler av kulturhistorien og får se hvordan forskere bygger opp et sammenhengende bilde av denne historiske perioden. Boken tar for seg nordiske fenomener som settes i sammenheng med utviklingen i sentrale deler av Europa.

Bidragsytere: Åslaug Ommundsen, Stian Hamre, Ildar Garipzanov, Geir Atle Ersland, Sverre Bagge, Leidulf Melve, Jørn Øyrehagen Sunde, Torgeir Landro, Torstein Jørgensen, Hilde Inntjore, Else Mundal og Jonas Wellendorf.

 

Presse