SOMMERSTENGT NETTBUTIKK. Pga ferieavvikling vil ikke bestillinger som kommer inn etter 2. juli, sendes ut før i begynnelsen av august.

Krasnik_forside
Pris:
379.00
ISBN:
9788282657419
Status:
Utgitt år:
2024
Innbinding:
Innbundet
Oversatt av:
Lars Nygaard
5
ISBN: 9788282657419
Status: I salg

Martin Krasnik

EN SMAL BRO OVER AVGRUNNEN

7. OKTOBER, JØDENE OG PALESTINERNE, KRIGEN OG HÅPET

Terningkast5 copy_40x41.jpg «Martin Krasnik har skrive ein viktig appell om gjensidig vilje til forståing, sjølvransaking og mot. Den fortener å bli lesen av mange.»
Tom Hetland, Aftenbladet

«Martin Krasnik har skrevet en veldig fin bok for alle de som vil bak slagordene, og forstå mer av konflikten […] En smal bro over avgrunnen er en velskrevet, medrivende og skarp analyse […] det er slike stemmer som må løftes frem, dersom man skal klare å åpne opp i den fastlåste situasjonen.»
Erik Lunde, Vårt Land

★ ★ ★ ★ ★ ☆ 
«Martin Krasnik har skrevet en fremragende bok om 7. oktober, jødene og palestinerne, krigen, fremtidshåpet og frykten som jøde i Danmark. Og han argumenterer overbevisende for det han mener må være veien ut av konflikt og krig. [...] Boken er alt annet enn et partsinnlegg. Krasnik argumenterer overbevisende for at hvis de to folkene – jødene og palestinerne – ikke får en felles forståelse for hverandres historie og religion, vil vi aldri oppnå den tostatsløsningen han går helhjertet inn for.» 
Peter Lautrup-Larsen, Berlingske 

★ ★ ★ ★ ★ ☆ 
«Mens vi andre prøver å forstå Midtøsten, bringer Martin Krasnik oss tett på krigen mellom Hamas og Israel i en gripende personlig beretning. Weekendavisens sjefredaktør er jøde, men den palestinske historien ligger så nær hans egen historie, og historien til hans familie og det jødiske folk, at han har en dyp forståelse for palestinernes sorg og sinne. […] Det er rett og slett en glimrende, nyansert, innsiktsfull, konsis og rørende bok Martin Krasnik har skrevet om det han selv kaller hundreårskrigen mellom Israel og Palestina.» 
David Trads, Jyllands-Posten

Forfatter(e)