santiago2
Pris:
305.00
Førpris: 349.00
ISBN:
9788282651264
Status:
Utgitt år:
2015
Sideantall:
281
Innbinding:
Heftet
Oversatt av:
Helle Sommerfelt
Orginalens tittel:
Pilegrimsvandra till Santiago de Compostela
4
ISBN: 9788282651264
Status: Utsolgt

Ulf Luthman

PILEGRIMSVEIEN TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA

EN MODERNE VANDRING LANGS TUSENÅRIGE FERDSELSVEIER

«Hvis du har fått lyst til å gi deg ut på denne pilegrimsferden, så skjønner du nok at dette er en meget viktig bok å ha med seg. [...] Boken er dessuten full av praktfulle fargebilder som viser deg alle de tingene som du skal få og oppleve på turen. Så her kan leseren «gå» hele turen på forhånd, før han begynner å bruke føttene!»

Tore Lund, DAGEN

I denne boken finner du alt du trenger å vite for å gå den mest kjente og populære pilegrimsleden i verden, El Camino Francés. Den er et svært nyttig reisefølge på den 780 kilometer lange vandringen, og gir deg praktisk støtte hele veien fra den lille byen Saint Pied de Port på den franske siden av Pyreneene til Santiago de Compostela. Her kan du for eksempel lett lese deg frem til hvor langt det er til neste by eller herberge, noe som er til god hjelp for å avgjøre om du skal stanse for dagen eller gå et stykke videre. 

Når du tar på deg vandrestøvlene og begynner på vandringen vestover mot Santiago de Compostela, tar du også et steg inn i Den iberiske halvøys kulturhistorie. Gjennom århundrene har millioner av pilegrimer gjort samme vandring, funnet stillhet i de samme kapellene underveis og slukket tørsten i de samme kildene. Boken legger stor vekt på at du som vandrer skal få den historiske bakgrunnen for det du ser langs veien, slik at det kan fordype og berike din opplevelse.

Boken forteller også hvordan man forbereder seg før vandringen, og kartene viser tydelig hver av de 32 dagsetappene.

Ulf Luthman har gått El Camino Francés tre ganger, de to siste under arbeidet med denne boken.