Santiago_norsk_forside
Pris:
305.00
Førpris: 349.00
ISBN:
9788282655200
Status:
Utgitt år:
2022
Sideantall:
336
Innbinding:
Heftet
Oversatt av:
Helle sommerfelt
5
ISBN: 9788282655200
Status: I salg

Ulf Luthman

PILEGRIMSVEIEN TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA

EN MODERNE VANDRING LANGS TUSENÅRIGE FERDSELSVEIER

Buen Camino! Når du tar på deg støvlene og begynner på vandringen vestover mot Santiago de Compostela, tar du også et steg inn i Den iberiske halvøyas kulturhistorie. Gjennom århundrene har millioner av pilegrimer gjort den samme vandringen, funnet stillhet i de samme kapellene underveis og slukket tørsten i de samme kildene.

I denne boken finner du alt du trenger å vite for å gå den mest kjente og populære pilegrimsleden i verden, El Camino Francés. Den er et svært nyttig reisefølge på den 800 kilometer lange vandringen, og gir deg praktisk støtte hele veien fra den landsbyen Saint Pied de Port på den franske siden av Pyreneene fram til Santiago de Compostela. Her kan du for eksempel lett finne ut hvor langt det er til neste by eller herberge, en god hjelp for å avgjøre om du skal stanse for dagen eller gå et stykke videre. Boken legger også stor vekt på at du skal få en historisk og kulturell bakgrunn for det du ser langs veien, og berike din opplevelse.

Boken forteller deg hvordan du forbereder deg før turen, og kartene viser tydelig hver av dagsetappene, inkludert de tre etappene fra Santiago de Compostela helt ut til kysten ved Kapp Finisterre.

Forfatteren Ulf Luthman har gått de 800 kilometerne til Santiago de Compostela tre ganger, og kjenner godt pilegrimsvandrerens behov.