FLYTTESALG! Dreyer flytter og må tømme lokalene for bøker. Klikk her og gjør et kupp! Bøkene på salget er registrert som «utsolgt» i denne nettbutikken.

Siste-jul-i-Kairo-PB-LAV
Pris:
199.00
ISBN:
9788282654043
Status:
Utgitt år:
2017
Sideantall:
256
Innbinding:
Heftet
5
ISBN: 9788282654043
Status: I salg

Lars Akerhaug

SISTE JUL I KAIRO

EN FORTELLING OM DE KRISTNE I MIDTØSTEN

I Midtøsten rager alltid minaretene høyere enn kirketårnene. Mange steder har klokkene sluttet å ringe inn på søndager.

På reise i Egypt, Irak og Libanon møter forfatteren kristne som forfølges på grunn av sin tro. De fordrives og drepes av radikale islamistgrupper som Islamsk Stat. Men også av gamle naboer og myndighetene som skulle beskytte dem. Dette er historien om hvordan urkirkene i Midtøsten er i ferd med å bli borte.

Det er liten eller ingen grunn til optimisme. I denne boken tar Lars Akerhaug opp ubehagelige historier som sjelden fortelles i norsk presse, om hvordan kristne forfølges systematisk i muslimske land. Man kan bare spørre seg hvorfor ingen reagerer.

«Mesterlig fortalt […] Forfatteren Lars Akerhaug klarer på mesterlig måte å binde sammen politiske og religiøse forhold slik de var for mange hundre år siden med forholdene i dag. […] den er så godt skrevet at den bør leses av alle med interesse for temaet.»

Stig Magne Heitmann, DAGEN

«Lars Akerhaug har skrevet en gripende bok om en tragedie som utspiller seg rett foran øynene våre. […] en ubehagelig fortelling som kan bidra til at vi bedre forstår hvor alvorlig situasjonen er for de kristne i Midtøsten.»

Tor Berger Jørgensen, VÅRT LAND

«De som er interessert i verdensutviklingen med fokus på de gamle bibelske områdene og interesserer for tiden i dag og det profetiske ord, vil ha stor nytte av å lese boken. [...] De siste årene er det utgitt en del bøker med fokus på forfølgelse av kristne, både historisk og i dagens situasjon. Siste jul i Kairo er en av de beste og anbefales.»

Terje Berg, pastor i Pinsebevegelsen, SJIBBOLET

Forfatter(e)