Follomarka liten
Pris:
288.00
Førpris: 329.00
ISBN:
9788282651677
Status:
Utgitt år:
2016
Innbinding:
Heftet
5
ISBN: 9788282651677
Status: I salg

Anita og Birger Løvland

TIL FOTS I FOLLOMARKA

Til fots i Follomarka beskriver 50 fotturer i kommunene Nesodden, Frogn, Vestby og Ås. Det er mulig å gå langs kysten, helt fra Hvervenbukta i nord til Moss i sør, via Nesset innerst i Bunnefjorden og Nesoddtangen. Den 135 km lange strekningen er delt inn i ni etapper. I tillegg er det en variert og rikholdig meny av spennende turer i skog og mark, med kulturminner som gamle brygger, isdammer og husmannsplasser. Velkommen til gode turopplevelser mellom Oslofjorden og Bunnefjorden, og mellom Oslo i nord og Moss i sør.

GOD TUR i Follomarka!

«Fristende om Follomarka [...] Til fots i Follomarka er skoleeksempelet på hvordan turbøker bør utformes. Den er oversiktlig, har gode kart og referanser til kart man kan kjøpe og ha med på turen. I tillegg får du lyst til å gå på tur, for alle bildene er innbydende og tatt i fint sommervær. Området som gjerne refereres til som Sørmarka og Østmarka, er kanskje ikke like kjent som Nordmarka, men perlene ligger på rekke og rad. Hva med å følge kyststien fra Hallangspollen mot Drøbak? Eller ta båten til Nesodden og utforske turen Nesoddtangen rundt. Det er ingen grunn til å kjede seg i Oslo i vår, når et tureldorado som Follomarka ligger en knapp busstur unna.»

FJELL OG VIDDE

«Turene er godt beskrevet, vi får vite hvordan vi kommer dit, turenes lengde, om turen går på stier eller langs veier, alt godt tilrettelagt med flotte bilder. [...] Boka er ellers hendig og lett å ta med seg på tur. Gjør gjerne det, for da vil du garantert lære noe nytt i tillegg til å nyte naturen og prøve ut nye turområder.»

Liv Ulveseth, USBL-NYTT