Turguide til La Gomera
Pris:
218.00
Førpris: 249.00
ISBN:
9788282651233
Status:
Utgitt år:
2015
Innbinding:
Heftet
5
ISBN: 9788282651233
Status: I salg

Anita og Birger Løvland

TURGUIDE TIL LA GOMERA

Hvorfor gå på tur – har man ikke ferie? Men også når man er på ferie i Syden er det sunt og viktig å bevege seg, og godt for kropp og sjel!

Fotturer på Kanariøyene byr på tre ulike opplevelser: Det første er eksotisk og spennende natur og landskaper. Det andre er de mange interessante kulturminnene langs stier og gamle ferdselsveier. Sist men ikke minst opplever man mennesker og lokalsamfunn på en annen måte enn om aksjonsradiusen bare er hotellet, badestranden, supermarkedet og restaurantene.

Øya La Gomera ligger bare 45 minutters ferjetur fra Los Cristianos på Tenerife. Ville og vakre La Gomera er bare en sjettedel i størrelse av storebror Tenerife, men tilbyr en ro som står i kontrast til det mer hektiske Tenerife.

Det har i løpet av de siste årene skjedd mye på Kanariøyene med hensyn til skilting og merking av nye turstier. Derfor kan denne boken by på hele 35 fantastiske turer på La Gomera. Øya er populær for dagsturer fra Tenerife, men for virkelig å oppleve La Gomeras spennende natur og kultur, bør du velge å reise hit og bo her en ukes tid.

Turguide til La Gomera viser deg hva du kan oppleve og hvor.