232
Pris:
235.00
Førpris: 269.00
ISBN:
9788282650106
Status:
Utgitt år:
2011
Sideantall:
289
Innbinding:
Heftet
Oversatt av:
Lars Nygaard
Orginalens tittel:
Vandra i schweiziska Alperna
4
ISBN: 9788282650106
Utgivelsesår: 2011
Status: Utsolgt
Sideantall: 289
Innbinding: h
Oversatt av: Lars Nygaard
Originalens tittel: Vandra i schweiziska Alperna

Iréne Haltiner

TURGUIDE TIL SVEITS

Sveits er det optimale reisemålet for de som liker friske fotturer i storslåtte naturomgivelser. Det lille landet kan by på et stort mangfold av vandreturer, fra Bodensjøen og Genèvesjøens strender til isbreene lengst opp i dalgangene og de snøkledde toppene. Legg til god mat med mange spesialiteter, fine viner fra de utallige vingårdene, og stillheten i fjellene så har du det meste en vandrer kan ønske seg. Sveits byr på store opplevelser uansett kondisjon og erfaring.

Boken inneholder 32 turer med oversiktskart, fordelt på 7 kantoner. Den har også et utvalg kortere utflukter. Utvalget består av de flotteste turene å gå i sommersesongen, som er fra juli til slutten av september. Turene har forskjellig vanskelighetsgrad, fra lett til vanskelig (noen anbefales å gå med guide, for eksempel over isbreer). Man får også en presentasjon av alpeblomster, dyreliv, språk og kultur.

Schweizer Alpen Club (SAC) tilsvarer vårt DNT og de har hytter overalt i fjellene. Prisene er riktignok noe rimeligere, særlig på mat og drikke.
 

Presse

Forfatter(e)