SOMMERSTENGT NETTBUTIKK. Pga ferieavvikling vil ikke bestillinger som kommer inn etter 2. juli, sendes ut før i begynnelsen av august.

278
Pris:
0.00
Førpris: 0.00
ISBN:
9788282650533
Status:
4
ISBN: 9788282650533
Utgivelsesår: 2012
Status: Utsolgt
Sideantall: 159
Innbinding: ib

ZULU BETYR HIMMEL

Zulufadder er en privat fadderorganisasjon startet av Mari Maurstad i 2005. Organisasjonen hjelper barn i Sør-Afrika som er foreldreløse på grunn av AIDS. Formålet med denne utgivelsen er å skape oppmerksomhet rundt dette tragiske problemet, verve flere faddere, samle inn penger til flere prosjekter, og rett og slett å vise at det nytter, at det går an å gjøre verden til et litt bedre sted.

Zulufadder er en privat fadderorganisasjon startet av Mari Maurstad og hennes venner i 2005. Organisasjonen hjelper barn i Sør-Afrika som er foreldreløse på grunn av AIDS. Zulufadder arbeider i Kwazulu Natal – også kalt Zululand – som ligger på østkysten, ganske langt nord i landet. 40 prosent av befolkningen i området er hiv-smittet.

Hvert eneste barn i Zulufadder har sin historie, historier som ligner lite på det barn i Norge kan fortelle. I denne boken blir vi kjent med noen av disse barna og deres bakgrunn. Mari Maurstad og Helene Uris tekster ledsages av flotte bilder av fotograf Eva Brænd.

Formålet med utgivelsen er å skape oppmerksomhet rundt dette tragiske problemet, verve flere faddere, samle inn penger til flere prosjekter og å vise at det nytter, at det faktisk går an å gjøre verden til et litt bedre sted.

Boken kan kjøpes på Zulufadders hjemmeside: www.zulufadder.no
 

Presse